Cartalk International

CarTalk International

CarTalk International is een internationaal opererende dataleverancier en is specialist in het aanbieden van autodata en voertuiginformatie van verschillende partijen in de markt. CarTalk International voegt alle data samen in 1 koppeling die op basis van kenteken, merk/model/type of op basis van TecDoc K-type id kan worden opgehaald. CarTalk International levert gekoppelde data aan van JatoDynamics, Indicata waardebepaling, Carbase/Autoweek en TecDoc.

Bezoek website
mivar

Mivar

Mivar is de ontwikkelaar van het garage management softwarepakket Driver en is al jaren de specialist als het gaat om het aanbieden van onderhoudsinformatie van voertuigen. Mivar heeft producten ontwikkelt waarmee offertes gemaakt kunnen worden, onderhoud voor leaseauto’s en technische handleidingen.

Bezoek website
go-remarketing

Go Remarketing Solutions

Go Remarketing is een samenwerking tussen A2SP en CRM Automotive Retail. Samen ontwikkelen ze innovatieve producten die een belangrijke rol spelen in het hart van het autobedrijf. Succesvolle producten zijn de publicatietool Used Car Controller, de autoabonnementenpakketten van Car Service Plan en MarketView, de sales analyse tool die de optimale voorraadmix en marktaandelen weergeeft.

Bezoek website
voertuigdata.nl

Voertuigdata.nl

Voertuigdata.nl is een samenwerking tussen A2SP en CarTalk International. De expertise van beide bedrijven is in één handig, onafhankelijk en overzichtelijke webportaal samengebundeld. Voertuigdata.nl  verstrekt snel, eenvoudig, beter en tegen lage kosten hoogwaardige informatie rondom gekentekende voertuigen die  die onmisbaar is in de verzekerings-, volmacht- en expertisebranche.

Bezoek website

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs via 030 – 261 91 96 of per e-mail servicedesk@a2sp.nl. Wij helpen u graag!