INTRODUCTIE CAR SERVICE PLAN

EEN VOLLE WERKPLAATSPLANNING EN TEVREDEN, LOYALE KLANTEN

Go Remarketing Solutions lanceert Car Service Plan. Een online platform voor autobedrijven om auto-onderhoudsabonnementen te creëren, verkopen én incasseren. En dat allemaal in eigen beheer. De consument betaalt per maand voor zijn onderhoud en het autobedrijf is verzekerd van een stabiele inkomstenstroom.

Car Service Plan speelt in op de veranderende markt waar consumenten steeds vaker kiezen voor abonnementsvormen en autobedrijven steeds meer moeite hebben om hun klanten vast te houden in de werkplaats. Het belang van vaste, terugkerende inkomstenstromen is in de afgelopen maanden pijnlijk duidelijk geworden. De werkplaats blijkt met een minimaal verminderde marktvraag, opnieuw de enige betrouwbare omzetmaker van het autobedrijf. Daar wordt het geld verdiend waarmee je de kosten kunt blijven dekken. Car Service Plan helpt het autobedrijf zijn werkplaats optimaal te laten renderen vanwege de terugkerende klanten.

Car Service Plan biedt tegenwicht aan private lease waarin de onderhoudskosten in het vaste maandbedrag zijn verdisconteerd. Autobedrijven sluiten onderhoudsabonnementen af met hun klanten waarin de onderhoudskosten van de betreffende auto worden gecalculeerd en per maand aan de klanten worden gefactureerd. Naast de reguliere onderhoudskosten kunnen autobedrijven nog extra diensten aanbieden in het concept zoals zomer/winterchecks en mobiliteitsgaranties. Iedereen die onderhoudsabonnementen wil verkopen kan instappen. Door Car Service Plan aan te bieden krijgt het autobedrijf meer grip op haar klanten en werkplaatsbezetting. De onderhoudskosten zijn per maand voldaan, waardoor je voorkomt dat je klanten met onvoorziene hoge onderhoudskosten bij de werkplaatsbalie staan.

Car Service Plan heeft ook koppelingen met bestaande garantieaanbieders zodat deze naadloos kunnen worden geïntegreerd.

Schrijf je nu in voor de laatste plaatsen bij het gratis Webinar ‘volle werkplaatsplanning en onderhoudsabonnementen via Car Service Plan’, op donderdag 17 december om 19.30 uur!

Heb je de laatste Webinar van donderdag 17 december gemist? Er staat een nieuw gratis Webinar gepland op donderdag 21 januari 2021 om 19.30 uur, dus schrijf je nu in!

Heb jij de werkplaats op dit moment lekker vol, of vallen er af en toe toch gaatjes in de planning?

Of je nu vol zit of niet, 100% klanten trouw is nagenoeg onmogelijk. En dat is jammer in tijden waar consumenten minder te besteden krijgen en auto’s stap voor stap minder onderhoud nodig hebben. Op korte of lange termijn komt onze business onder druk te staan. En daar moeten we op voorsorteren.

Je rendement behouden of zelfs laten groeien, dat is waar het nu om draait. Auto-onderhoudsabonnementen is hét concept waarmee jij je werkplaatsplanning voller krijgt. Het is de sleutel naar succes in de aftersales markt. Ken jij Car Service Plan al? Het is ons platform waarmee jij zelf auto-onderhoudsabonnementen kunt verkopen aan jouw klanten onder je eigen naam.

In de afgelopen 3 maanden hebben we 4 succesvolle Webinars georganiseerd. Ondertussen hebben meer dan 200 collegae uit de auto-industrie deelgenomen, zoals leden van garageformules, zelfstandige autobedrijven zonder formule, dealers maar ook dealerholdings deden mee en oordeelden dat auto-onderhoudsabonnementen een beter rendement oplevert. Het wordt zelfs gezien als een ‘must’ voor 2021!

Wil jij weten of auto-onderhoudsabonnementen iets voor jou is? Maak dan gratis kennis en neem deel aan het Webinar Auto-Onderhoudsabonnementen. Op donderdag 17 december om 19.30 uur organiseren we de laatste van dit jaar.

Hier kun je je aanmelden: https://carserviceplan.nl/webinar-inschrijving/

Meer weten vooraf?
Wil jij vooraf meer weten van auto-onderhoudsabonnementen? Kijk dan op www.carserviceplan.nl.
Meer weten over het Webinar of Car Service Plan? Laat het ons weten en bel 030 – 261 91 96