Home » Diensten » Showroom » RDW diensten » Export

OREH – ED

Online Registratie Export Handelaren (OREH)

Wilt u voertuigen uit uw bedrijfsvoorraad exporteren, dan moet de kentekenregistratie in Nederland worden beëindigd. Op deze manier staan deze niet meer in uw bedrijfsvoorraad. Met de bevoegdheid ‘Online Registratie Export Handelaren’ kunt u gemakkelijk en snel vanaf uw bedrijfsadres een voertuig online voor export aanmelden. Het kenteken is dan direct afgemeld in het kentekenregister. Deze bevoegdheid kunt u online aanvragen bij de RDW.

Export Dienstverlening (ED)

Wilt u voor klanten die geen voertuig bij u gekocht hebben, wel de export van een voertuig regelen? Dat kan met de erkenning Export Dienstverlening. Hiermee kunt u voertuigen die niet tot uw bedrijfsvoorraad horen (en niet uw eigendom zijn) vanaf uw bedrijfsadres online voor export aanmelden. Het kenteken is dan direct afgemeld in het kentekenregister. U kunt de erkenning online aanvragen bij de RDW.  

A2SP biedt een gemakkelijke toegang tot alles wat u nodig hebt om op een eenvoudige wijze te kunnen exporteren.

Deze RDW diensten maken onderdeel uit van onze voordelige RDW bundels samen met de meest voorkomende RDW diensten.

A2SP Dienstenportal
Afspraak maken
Klant worden
RDW Bundels

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u direct meer informatie? Neemt u dan contact op met één van onze adviseurs via 030 – 261 91 96 of per e-mail servicedesk@a2sp.nl. Wij helpen u graag!